Skip to content

Bookatable
 medialle

Tulppa

Anders Flodqvist

Marketing Manager Nordics anders.flodqvist@bookatable.com


Tietoa meistä

Bookatable on yksi Euroopan suurimmista ravintolamarkkinointikanavista, jota käyttää yli 20 000 ravintolaa ja jonka kautta tehdään joka kuukausi miljoonittain varauksia. Työskentelemme ahkerasti tuodaksemme yhteen ravintoloita ja asiakkaita energisellä ja inspiroivalla sivustollamme. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Lontoossa, minkä lisäksi sillä on toimipisteet Hampurissa ja Tukholmassa. Bookatable on Michelin-ravintoloiden eksklusiivinen yhteistyökumppani, sen varausjärjestelmään kuuluu ravintoloita 19 maasta ja sen kautta tehdään varauksia 39 maassa.  Yrityksemme antaa asiakkaille mahdollisuuden löytää uusia ravintoloita, inspiroitua ja helposti varata pöytiä Bookatablen sovelluksen, kotisivujen tai partneriverkoston välityksellä.

Olipa kyseessä sitten kortteerikrouvi, trendikäs ravintola tai Michelin-ravintola, ne kaikki löytyvät Bookatablesta. Ruotsissa palvelua käyttävät muun muassa ravintolaketjut kuten Stureplansgruppen, Pdf brasseri, Ahlboms, Grupp F12 sekä arvostettu TOSO-ravintola Göteborgissa. Bookatablen oman sivuston lisäksi käyttäjät voivat saada varauksia myös sen partnerisivustojemme kautta, kuten Alltomstockholm.se, Eniro, Nöjesguiden, White Guide ja Restaurangkartan.  Palvelumme palkittu pilvipohjainen teknologia auttaa ravintoloita hoitamaan asiakaspaikkoja ja pöytävarauksia yli 2 miljoonaa varausta joka kuukausi.

Lisätietoja toiminnastamme saat vierailemalla asiakassivustollamme www.bookatable.fi

 

Bookatable tosiasiat

Johtoryhmä: Michel Cassius, Chief Executive Officer, Kevin Stillwell, UK & Customer Service Director, Åsa Murphy, Nordic Regional Director, Thomas Bergmann, Regional Director D-A-CH, James Lanigan, Chief Marketing Officer, Peter Clack, Director of Planning & Operations, Sandip Gadhia, Group Finance Director, Juliet Roberts, HR Director, Roland Butler, Product Director

Hallituksen jäsenet: Michel Cassius, Tim Bunting, Nicolas Beaumont, Mohamed Belayachi, Eric Chaniot and Marc Vayssiere

Bookatable by Michelin: Bookatable by Michelin on Euroopan johtava ravintoloiden markkinapaikka, jossa palkittua teknologiaamme ja asiantuntemustamme käyttää yli 20 000 ravintolaa. Tämä aktiivinen markkinapaikka tuo yhteen ravintolat ja asiakkaat, ja vuonna 2017 Bookatablea käyttävät ravintolat saivat 39 miljoonaa asiakasta. Bookatable by Michelin tukee korkeatasoisia ravintoloita henkilökohtaisella, nopealla ja helposti saatavilla olevalla palvelulla. Autamme hoitamaan varauksia, salitoimintoja sekä markkinointia. Asiakkaanne voivat keskittyä nauttimaan unohtumattomasta ravintolaelämyksestä sekä innostua tekemään uuden pöytävaurauksen milloin vain, kaikilla laitteilla.  

Press releaser

Bookatable i media

loading